solceller villa

Solceller för villan

Snygga och diskreta solsystem

Gratis offert

Hustaken kan göra mer än att skydda mot regn

Idag är de flesta svenska hushållen medvetna om vad en kilowattimma är för något. Och alltfler anpassar sig till att spara på dom men även själva framställa just dessa genom att investera i en solanläggning med solceller för sin villa.

Sänk energikostnaderna

Sänk energikostnaderna

De senaste åren har kostnaderna för de svenska hushållen skenat. Med en solanläggning tar du kontroll över energikostnaderna.

Bli mer självförsörjande

Bli mer självförsörjande

En solanläggning bidrar till att stabilisera och säkerställa energitillgången. Att den är egenproducerad gör inte saken sämre

Gör skillnad för miljön

Gör skillnad för miljön

Energin är inte bara en plånboksfråga för många. Klimat och miljö spelar en allt större roll i våra liv, och våra barns. Med en solanläggning gör man en insats

Räkna ut din ersättning

Med våra villabatterier kan vi minska återbetalningstiden på hela din solanläggning radikalt. Har ni redan en solanläggning men vill sätta in enbart batterier räknar man idag med att batterierna kan vara betalda inom 2 år. Med ett batteri på 10 kW har du möjlighet att årligen tjäna så mycket som 53 000 SEK. Tryck på länken nedan och räkna själv ut på CheckWatts sida vad en solanläggning kan ge årligen.

Räkna ut din ersättning

Jag vill bli kontaktad om batteri

Modern solteknik

En modern solanläggning är inte bara solceller på villataket. Med våra smarta energilösningar får du överblick över era energiflöden och kan styra solelsproduktionen genom att konsumera, lagra, ladda eller sälja den.

VEM SKA MAN VÄLJA?

Solenergimarknaden är just nu glödhet och ni som bedriver lantbruk drunknar antagligen i anbud från alltfler aktörer som vilja sätta upp paneler på era tak. Det är ingen lätt sak att välja bland installatörer och produkter. Ska man välja den stora rikstäckande draken eller ett lokalt alternativ.

Vi är med dig hela vägen

När du bestämt dig för att investera i en solceller för villan är vi ett bara ett samtal bort. Eller ett mail. Från första kontakten till färdig installation får du en personlig service som du behåller under hela processen. Vi sköter dessutom administrationen mot din nätägare. Enkelt och tryggt.

Ta steget mot en hållbar självförsörjning

En solcellsanläggning är både en god ekonomisk investering och ett slag för miljön. Har du funderat på solceller men inte kommit till skott ännu? Hör av dig till oss redan idag för kostnadsfri rådgivning, eller fyll i vårt formulär för att få en gratis offert.

Personligt anpassad projektering

När vi fått kontakt gör vi en projektering utefter dina behov, önskemål och fastighetens förutsättningar. Om önskemålet finns kommer vi gärna ut till dig på besök och gör en bedömning. När vi har en färdig projektering tar vi kontakt för ett nytt besök där vi grundligt går igenom projektet med dig och svarar på eventuella frågor eller funderingar.

Luta dig tillbaka

När vi nått ett färdigt avtal är det bara för dig att ta det lugnt. Vi sköter all kontakt med nätägare och ansvarar för en totalentreprenad från materialbeställning till färdigt montage så att du kan ägna dig åt det som är viktigt i livet.

solceller villa

Installation

Våra team av duktiga montörer är utbildade och anställda hos oss på Solenergi Sverige, och har certifiering i alla arbetsmoment som krävs. Vi tar alltid ansvar för att installationen utförs kvalitativt och fackmannamässigt.

När solcellsanläggningen är installerad och godkänd av nätägaren driftsätter vår behöriga elektriker anläggningen och vi kopplar upp den mot Internet så att du kan följa din produktion.

Ännu en anledning av att njuta av solen

Nu kan du börja producera grön förnybar solenergi och dessutom följa hela förloppet i realtid, se tillbaka på historik och styra era energiflöden. Plötsligt känns en solig dag ännu härligare.

Våra omdömen

Vi är glada och stolta över att ha så många nöjda kunder med solceller. Det är dom bästa säljarna.

Åsa Österlund

”Professionalitet, närhet och omtanke! Mycket nöjd med bemötande, serviceanda och kunnande från offert till färdigställande av vår anläggning. Kan varmt rekommenderas!”

Daniel Hellner

”Fick snabbt svar på frågor och tydlig, konkurrenskraftig offert. Tog in flera offerter men valet föll på Solenergi Sverige AB pga proffsigt bemötande, konkurrenskraftigt pris med tanke på premiumprodukter och sannolikt den absolut snyggaste installationen på taket!”

Gunnar Fransson

”Ett mycket professionellt arbete från början till slut. Allt har fungerat till största belåtenhet. Jag kan rekommendera företaget.”

Europeiska montagesystem för alla taktyper

Vi installerar solceller för villa på i princip alla taktyper (ej eternit) med de bästa montagesystemen framtagna och tillverkade i Europa. Vi är stolta att kunna tillfoga två svenska tillverkare till listan. Nordmount och Weland Stål. Systemen är noggrant testade för att klara de vind- och snözoner vi arbetar med. Ritningar och beräkningar görs i mjukvara som beräknar infästningspunkter och balastmängder. Inget lämnas åt slumpen.

Solceller för villa på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!