Solceller på företagets tak

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Gratis offert

Solceller på företagets tak, nya produktionslinan

Flera svenska företag har det senaste året fått känna på vad rusande elpriser innebär. Äger man sin fastighet kan man installera solceller på taket som fungerar som en egen anläggning av solceller. Det betalar sig snabbare än många tror.

Ta kontroll över kostnaderna

Ta kontroll över kostnaderna

De senaste åren har kostnaderna för företagen skenat. Med en solanläggning tar ni kontroll över energikostnaderna

Optimala takytor

Optimala takytor

Företagen har ofta unika möjligheter att utnyttja stora takytor som lämpar sig ypperligt för en solanläggning.

Checka av miljökraven

Checka av miljökraven

Den gröna omställningen har redan påbörjats i de flesta brancher. Kraven från myndigheter och organisationer kommer inte minska med tiden

Energilager för företag

Att lagra el från solceller i ett batteri är fördelaktigt ur flera perspektiv. Miljömässigt och ekonomiskt. Med lagrad energi i ett batteri kan du spara den överskottsel som produceras och använda när elförbrukningen är som högst. På så sätt säkrar du tillgången till förnybar el och påverkas inte av marknadens elpriser.

Men det finns fler fördelar med ett energilager. Med ett solcellsbatteri kan man vara med och balansera det svenska elnätet och får en mycket god avkastning av Svenska Kraftnät. Så kallade stödtjänster på frekvensmarknaden.

 

Läs mer om våra företagsbatterier

Investera i solceller företag med svenska elnätet

Genom våra stödtjänster kan ert företag tjäna stora pengar när ert batteri stöttar det Svenska elnätet

Läs mer om våra stödtjänster

Välj en lokal installatör!

Gå inte över ån efter vatten brukar man säga. Är ni ett företag i Skaraborg och går i tankarna att investera i en solanläggning eller batterier gäller samma sak. Gör som många av våra nöjda kunder, kontakta en lokal installatör med goda vitsord. Kontakta oss! Vi kan snabbt vara på plats för en bedömning och inleda arbetet med en projektering och offert.

Solceller företag på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!

Ta steget mot sänkta elkostnader

En solcellsanläggning är både en vettig ekonomisk investering och en ordentlig insats för miljön. Har ert företag funderat på solceller och batterier men inte kommit till skott ännu? Hör då av dig till oss redan idag för kostnadsfri rådgivning.

Jag vill bli kontaktad om solenergi och batterier

Skräddarsydd projektering

När vi fått kontakt gör vi en projektering utefter era behov, önskemål och fastighetens förutsättningar. Om önskemålet finns kommer vi gärna ut till dig på besök och gör en bedömning. När vi har en färdig projektering tar vi kontakt för ett nytt besök där vi grundligt går igenom projektet med er och svarar på eventuella frågor eller funderingar.

Färdigt avtal

När vi har ett färdigt avtal påbörjas en skarpare del av processen där i sköter all kontakt med nätägare och ansvarar för en totalentreprenad från materialbeställning till färdigt montage så att ni kan ägna er verksamhet åt det ni gör bäst.

 Installation solceller

Valet av installatör är kanske en av de viktigaste pusselbitarna för en långsiktig investering som en solanläggning innebär. Fackmannamässig kunskap genom hela installationsdelen ska sitta i ryggmärgen på den som utför arbetet. Från takets beskaffenhet vad gäller infästning till inkoppling och driftsättning. Och samtidigt måste installatören kunna föra en dialog med slutkunden så att slutresultatet blir vad den förväntar sig.

Vi har varit med i snart sju år och kan det här. Vi är registrerade på elsäkerhetsverket med egenutbildad monteringspersonal som har alla nödvändiga utbildningar och certifieringar. 

Solelsproducent

Nu kan ni börja producera grön förnybar solenergi och dessutom följa hela förloppet i realtid, se tillbaka på historik och styra era energiflöden.

 

Service och support

Allt är ju inte slut när vi lämnat en driftsatt solanläggning. Anläggningen ska tuffa och gå i många år framöver. Vad händer om det uppstår problem? Hur ser service och garantier ut? Vi har den högsta nivån av partnerskap, Fronius Systempartner, med vår växelriktartillverkare. Hela service och supportpaketet ligger på plats och vi kan följa alla våra kunders anläggningar online. Skulle det bli något fel någonstans i en anläggning får både ni och vi ett mail med en felkod. Behöver vi komma ut är vi snabbt på plats och kan felsöka och åtgärda eventuella fel. Även tillverkaren, Fronius, är uppkopplade på er anläggning och kan hjälpa till vid behov. Det är värt oerhört mycket.

Läs mer om Fronius System Partner

Företagen i Skaraborg installerar solceller lokalt!

Såväl industrin som lantbruken och andra näringar vänder sig i allt högre grad till lokalt förankrade leverantörer och installatörer. Vi är snabbt på plats både i projekteringsfasen men också i eventuella framtida service och garantiärenden.