Gratis offert

Vill ni ha en offert på en solanläggning, ett batteripaket eller en billaddare? Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Adress(Obligatoriskt)

Vad har du för tak?

Det finns många olika taktyper. Fyll gärna i hur just ert tak ser ut och vilket väderstreck och lutning det har.

Elförbrukning

Hur mycket el vill du att din solanläggning ska producera varje år? Och har du en huvudsäkring som räcker till? Fyll gärna i uppgifterna så kan vi skräddarsy solanläggningen efterera behov och förutsättningar.

Internet

För att solsystemet ska fungera optimalt och ni som kund ska kunna läsa av produktion Så krävs att det finns internetuppkoppling mot växelriktaren. Det är även en förutsättning för att vi ska kunna ta emot driftlarm vid eventuella fel. Fyll i om ni har trånat nätverk eller wifiuppkoppling där växelriktaren ska sitta. Eller inget internet alls.
Trådat nätverk
Det allra bästa ur driftsäkerhet och uppkoppling mot stödtjänster.
Wifi
Wifi fungerar oftast men inte mot stödtjänster.
Inget internet
Har ni inget internet kanske vi kan hjälpa till att hitta en lösning på det.

Lägg till produkter

Det finns en rad energiprodukter som kan kopplas samman med en solanläggning och skapa smarta och ekonomiska flöden. Bocka för de produkter som känns intressanta så går vi tillsammans igenom dem under resans gång.
Batteri
Vi har batterilösningar mot stödtjänster och frekvensmarknader
Laddbox
Våra laddboxar kopplas till solanläggningen och sedan väljer du själv om bilen tankas på närproducerad el eller fjärrproducerad.
Nödström
Vad händer om elnätet slutar fungera? Vi har lösningen på hur solanläggningen och batterier fortsätter förse dig med el.
Varmvatten
Lagra ditt elöverskott i din ackumulatortank. Ett smart sätt att själv bestämma om du skall sälja överproduktionen eller värma vatten.