solceller villa

Solceller på din villa i Skara

Snygga och diskreta solsystem

solceller villa

Vi installerar solceller på din villa i Skara

Att installera solceller är att göra sig själv och miljön en stor tjänst. Solceller på ett villatak i Skara har mycket goda förutsättningar för att producera många gröna kilowattimmar. Välj en lokal installatör för bästa möjliga service när ni ska installera solceller på er villa i Skara. Vi kan vara på plats för ett hembesök och göra en bedömning och projektering som väletablerat skaraborgsföretag.

Boka ett besök

Ta kontakt med oss redan idag för ett gratis hembesök där vi gör en bedömning av ert taks förutsättningar för en solanläggning. Vi skräddarsyr ett förslag baserat på era energibehov och återkommer snabbt med en offert. Om ni tar steget vidare sköter vi kommunikationen med nätägaren och nedräkningen till installationen av er alldeles egna solanläggning kan börja.

Hör av dig redan idag!

Gratis offert

Solceller i Skara

Att investera i egenproducerad el är tryggt, ekonomiskt och hållbart. Med solceller på ert tak i Skara  undviker ni dyra effekttoppar, täcker era energibehov och gör er mindre beroende av att köpa el. Med rätt val av installatör är det helt enkelt svårt att göra en dålig investering när det kommer till solceller på er villa i Skara.

Tjäna pengar på ditt batteri!

När du ansluter ditt batteri till CheckWatts stödtjänst Currently stöder du upp det svenska elnätet samtidigt som du tar del av en mycket förmånlig avkastning.

Klicka på bilden för att se vad du kan tjäna!

Ladda batterierna i Skara

Genom att lagra din överskottsenergi i ett batteri kan du dra nytta av solen även nattetid. Gör dig själva ännu mer oberoende av dyr elhandel och använd din energi på dina egna villkor. Komplettera solanläggningen med ett batteripaket.

Halva priset

Sverige är idag ett undantag i Europa sett till vår mycket förmånliga skattereduktion på batterilagring i form av ”Grön teknik”. Beställer du ett batteripaket idag betalar staten 50% på växelriktare och batteri. Missa inte detta oerhört förmånliga erbjudande.

Lagra ström

Vårt team i Skara

Med vår egenutbildade och certifierade personal, från montörer till elektriker, kan du vara helt trygg med att vi kommer göra vårt yttersta för att du i slutändan har en solanläggning på ditt villatak som du kommer att känna dig nöjd med.

Solceller för villa på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!