solceller villa

Solceller på villataket

Snygga och diskreta solsystem

solceller villa

Vi installerar solceller på din villa i Falköping

När du installerar solceller gör du dig själv och miljön en stor tjänst. Förutsättningarna för produktion av solenergi i Falköping är väldigt goda. Gör som flera av våra nöjda kunder. Välj en lokal installatör och skaffa solceller på din villa i Falköping. Vi är snabbt på plats och kan göra en inledande bedömning och projektering då vi är stationerade i just Falköping.

Boka ett besök

Boka ett gratis första besök. Bara några dagar efter er bokning är vi plats för att göra en första bedömning av era förutsättningar. Vi kontrollerar takens beskaffenhet och era energibehov. Sedan tar det inte lång tid innan vi kan presentera en offert. Om ni tackar ja till vårt förslag påbörjar vi sedan processen direkt med föranmälan till nätägaren och ni kan börja räkna ner tiden till att det sitter en solanläggning på villataket.

Ta kontakt redan idag!

Gratis offert

Solceller i Falköping

Att producera egen el direkt från villataket gör dig mer oberoende då du minskar behovet att köpa el från nätet. Med en solanläggning i Falköping kapar du även dyra effekttoppar. Få investeringar är så trygga och långsiktiga som en solanläggning. Redan från dag ett sänker du elkostnaderna och får kontroll över ditt energiflöde. Fördelarna med en solanläggning är helt enkelt många.

Tjäna pengar på ditt batteri!

När du ansluter ditt batteri till CheckWatts stödtjänst Currently stöder du upp det svenska elnätet samtidigt som du tar del av en mycket förmånlig avkastning.

Klicka på bilden för att se vad du kan tjäna!

Ladda batterierna i Falköping

Komplettera solanläggningen med ett solbatteri. Med ett batteripaket lagrar du överskottet från dagens solproduktion till nattens energibehov. Kombinationen med ett batteri till solanläggningen optimerar din energianvändning och du minskar behovet att köpa dyr energi från elnätet.

Halva priset

Med vårt testvinnande batteripaket får du dessutom 50% i skattereduktion ”Grön Teknik” direkt på fakturan. Det fungerar alltså precis som ett rotavdrag. Staten står med andra ord för halva notan. Missa inte detta.

Lagra ström

Vårt team i Falköping

Med vår egenutbildade och certifierade personal, från montörer till elektriker, kan du vara helt trygg med att vi kommer göra vårt yttersta för att du i slutändan har en solanläggning på ditt villatak som du kommer att känna dig nöjd med.

Solceller för villa på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!