solceller villa

Solceller på din villa i Skövde

Snygga och diskreta solsystem

solceller villa

Vi installerar solceller på din villa i Skövde

Du gör dig själv och miljön en stor tjänst när du installerar solceller på din villa. Förutsättningarna för solenergi i Skövde är mycket goda. Gör som många av våra nöjda kunder. Vänd dig till en lokal installatör när du funderar på solceller till din villa i Skövde. Som ett väletablerat Skaraborgsföretag kan vi snabbt vara på plats för att göra en första bedömning och projektering.

Boka ett besök

Boka ett kostnadsfritt hembesök. Efter endast ett par dagar efter er bokning är vi plats för att göra en bedömning av era förutsättningar för en solanläggning. Vi kontrollerar taken och ser över era energibehov. Därefter kan vi inom kort presentera en offert. Om ni tackar accepterar vårt förslag påbörjar vi sedan arbetet direkt med föranmälan till nätägaren och ni kan sedan räkna ner tiden till att ni är egna solenergiproducenter.

Ta kontakt redan idag!

Gratis offert

Solceller i Skövde

Att alstra egen energi direkt från villataket gör dig mindre beroende då du reducerar behovet att köpa dyr el från nätet. Med en solanläggning i Skövde ser du även till att kapa du kostsamma effekttoppar. En solanläggning är en trygg och långsiktig investering. Redan från första dagen sänker du elkostnaderna och tar kontroll över energiflödet. Fördelarna med solceller är helt enkelt väldigt många.

Tjäna pengar på ditt batteri!

När du ansluter ditt batteri till CheckWatts stödtjänst Currently stöder du upp det svenska elnätet samtidigt som du tar del av en mycket förmånlig avkastning.

Klicka på bilden för att se vad du kan tjäna!

Ladda batterierna i Skövde

Allt fler väljer att komplettera sin solanläggning med ett batteri. På så sätt lagrar du överskottet från dagens solproduktion till nattens energibehov i batteriet. Kombinationen batteri-solanläggning optimerar energianvändningen och du minskar behovet att köpa energi från elnätet.

Halva priset

Vi har ett testvinnande batteripaket som du genom skattereduktionen ”Grön Teknik” får för halva priset då 50% av kostnaden dras direkt från fakturan. Det fungerar precis som ett rotavdrag. Du betalar hälften. Staten resten. Missa inte detta.

Lagra ström

Vårt team i Skövde

Med vår egna certifierade personal, från projektörer och montörer till elektriker, kan du vara fullkomligt trygg med att vi kommer göra allt för att du i efter avslutad installation har en väl fungerande solanläggning på ditt villatak som du kommer att vara nöjd med  i många år framåt.

Solceller för villa på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!