Solceller i Falköping

Vi installerar solceller på villor, lantbruk och företag i hela Skaraborg

Välj en lokal leverantör!

Valet av installatör är kanske en av de viktigaste pusselbitarna för en långsiktig investering som en solanläggning eller ett energilager innebär. Vi verkar mitt bland alla våra kunder i Skaraborg och kan snabbt vara på plats för att räkna på en anläggning eller för service och support på befintliga anläggningar.

solceller villa

Solceller på villataket

Upptäck fördelarna med solceller på din villa i Falköping. Genom att investera i solenergi gör du både dig själv och miljön en stor tjänst. Med vårt team på plats i Falköping kan vi snabbt genomföra en bedömning och projektering för din solanläggning.

Genom att producera egen el från ditt villatak blir du mer oberoende och minskar ditt beroende av el från nätet. Dessutom kan du tack vare solceller i Falköping effektivt kapitalisera på solens energi och reducera kostnader under dyra effekttoppar. Investeraren i solenergi är en trygg och långsiktig investering, som omedelbart minskar elkostnaderna och ger dig kontroll över ditt energiflöde.

Grön energi till lantbruket

Är du lantbrukare i Falköping och funderar på att investera i en solanläggning? Gör som många av våra nöjda kunder och kontakta en lokal installatör med goda vitsord. Vi finns på plats i Falköping och kan snabbt göra en första bedömning.

Egen elproduktion gör dig mindre känslig för prisvariationer på elmarknaden. Med stora takytor, som besparar värdefull markyta, och hög energiförbrukning kan lantbrukare bli de största vinnarna i den gröna omställningen. Kontakta oss för att komma igång med din solanläggning.

Företagen ställer om

Att installera en solcellsanläggning på företagets tak innebär en högre grad av oberoende från den volatila elmarknaden. Ni undviker att köpa dyr el från nätet och får möjlighet att kapa effekttoppar, vilket i Falköpings elnät (FEAB) innebär betydande kostnadsbesparingar.

Med solceller och batterilagring är det idag nästan omöjligt att göra en dålig affär. Så snart er solanläggning är installerad och driftsatt börjar ni sänka era energikostnader och får full kontroll över ert energiflöde. Investera i en solanläggning och se direkt resultat på era energikostnader.

Boka ett besök redan idag

Om ni kontaktar oss är vi på plats redan inom ett par dagar för att göra en första besiktning av fastigheten. Vi tar en dialog för att se vilka förutsättningar och begränsningar som finns, kontrollerar takets skick, säkringsnivåer och era behov. Självklart gör vi besöket helt utan kostnad.

Därefter påbörjar vi vår projektering och kan inom kort presentera ett förslag där vi går igenom allt som ingår i projektet. När vi kommit fram till en lösning som passar er sätter vi igång processen och sköter all kommunikation med nätägaren.

Ta kontakt redan idag!

Gratis offert

Vårt team i Falköping

Alla våra team är egenutbildad, lokalt rekryterad personal. Montörer och elektriker har behörighet och certifikat för det arbete som krävs. För oss är det av största vikt att alla våra installationer på så väl företag, lantbruk som villor är gjorda enligt fackmannamässig standard. Våra kunder ska känna sig trygga under hela processen och nöjda när solanläggningen sitter på taket. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för alla moment i en godkänd solanläggning.