Solceller för Lantbruk i Vara

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Vara

Är du lantbrukare i Vara och funderar på att investera i en solanläggning? Följ i spåren av våra många nöjda kunder och kontakta en lokal installatör med utmärkt rykte. Hör av dig till oss! Vi är snabbt på plats och kan ge dig en första bedömning då vi är baserade i närområdet.

När du som lantbrukare i Vara väljer att installera en solanläggning gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förhållandena för att producera hållbar energi från solen i Vara är utmärkta. Lantbrukarna kan mycket väl vara några av de största vinnarna i den gröna omställningen, med sina stora takytor och ofta höga energiförbrukning.

Boka ett besök

Boka ett kostnadsfritt besök redan idag. Bara några dagar efter att du bokat är vi på plats för att undersöka dina förutsättningar och behov. Vi kontrollerar allt från takets kondition till säkringsnivåer och energikonsumtion. Därefter tar det inte lång tid innan vi kan presentera ett förslag. Om ni accepterar vår offert, påbörjar vi processen direkt med att anmäla till nätägaren. Sedan kan ni se fram emot att vårt montageteam bokar en tid med er för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Vara

Genom att producera egen el direkt från ditt eget ladugårdstak eller maskinhall blir du mer självförsörjande och minskar behovet av att köpa dyr el från elnätet. Med en solanläggning på lantbruket i Vara kan du också minska kostnaderna för dyra effekttoppar. Få investeringar är så pålitliga och långsiktiga som en solanläggning på lantbruket. Redan från första dagen minskar du elkostnaderna och tar kontroll över ditt energiflöde. Fördelarna med en solanläggning är många och betydande.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Vara

Med vårt eget certifierade team kan du vara helt trygg med att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din solanläggning på ditt lantbruk. Kraven för en fullgod installation på ett lantbruk skiljer sig från en villa. Vi besitter den specialistkunskap som krävs för att genomföra säkra installationer som är gnagarsäkra, åskskyddade och innehåller jordfelsbrytare som krävs för en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!