Solceller för Lantbruk i Tidaholm

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Tidaholm

Är du jordbrukare i Tidaholm och överväger att investera i en solanläggning? Gör som många av våra nöjda kunder och kontakta en lokal installatör med ett starkt rykte. Ta kontakt med oss! Vi är snabbt på plats och kan göra en första bedömning eftersom vi är baserade i just Tidaholm.

När du som jordbrukare i Tidaholm installerar en solanläggning gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förhållandena för att producera hållbar energi från solen i Tidaholm är mycket gynnsamma. Det är möjligt att jordbrukarna är de främsta förmånstagarna av den gröna omställningen med sina stora takytor och ofta höga energiförbrukning.

Boka ett besök

Boka ett kostnadsfritt möte redan idag. Bara några dagar efter bokningen är vi på plats för att undersöka era förutsättningar och behov. Vi granskar allt från takets kondition till säkringsnivåer och energibehov. Sedan tar det inte lång tid innan vi kan presentera ett förslag. Om ni accepterar vår offert, inleder vi processen direkt med att anmäla till nätägaren. Därefter kan ni se fram emot att vårt montageteam bokar in en tid med er för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Tidaholm

Genom att producera egen el direkt från ert eget ladugårdstak eller maskinhall blir ni mer självförsörjande och minskar behovet av att köpa dyr el från nätet. Med en solanläggning på jordbruket i Tidaholm kan ni också reducera kostnaderna för dyra effekttoppar. Få investeringar är lika pålitliga och långsiktiga som en solanläggning på jordbruket. Redan från första dagen sänker ni elkostnaderna och tar kontroll över er energiförbrukning. Fördelarna med en solanläggning är helt enkelt många och betydande.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Tidaholm

Med vårt egna certifierade team kan ni vara fullständigt trygga med att vi kommer göra vårt yttersta för att ni i slutändan ska vara nöjda med er solanläggning på ert jordbruk. Kraven för en god installation för ett jordbruk skiljer sig från en villa. Vi besitter den fackkunskap som krävs för säkra installationer inklusive gnagarsäkra genomföringar, åskskydd och jordfelsbrytare som är nödvändiga för en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!