Solceller för Lantbruk i Tibro

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Tidaholm

Är du lantbrukare i Tibro och funderar på att investera i en solanläggning? Gör som våra många nöjda kunder och kontakta en lokal installatör med ett välrenommerat rykte. Hör av dig till oss! Vi är snabbt på plats och kan göra en första bedömning eftersom vi är baserade i just Tibro.

När du som bonde i Tibro väljer att installera en solanläggning gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förhållandena för att producera miljövänlig energi från solen i Tibro är mycket gynnsamma. Lantbrukarna kan mycket väl vara några av de ledande förmånstagarna av den gröna omställningen med sina stora takytor och ofta höga energiförbrukning.

Boka ett besök

Boka ett kostnadsfritt möte redan idag. Bara några dagar efter att du bokat är vi på plats för att undersöka era behov och förutsättningar. Vi granskar allt från takets skick till säkringsnivåer och energibehov. Därefter tar det inte lång tid innan vi kan presentera ett förslag. Om du väljer att acceptera vår offert, påbörjar vi processen direkt med att anmäla till nätägaren. Sedan kan du se fram emot att vårt montage-team bokar in en tid med dig för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Tidaholm

Genom att generera egen el direkt från ditt eget ladugårdstak eller maskinhall blir du mer självständig och minskar behovet av att köpa dyr el från elnätet. Med en solanläggning på lantbruket i Tibro kan du också minska kostnaderna för dyra eltoppar. Få investeringar är så tillförlitliga och långsiktiga som en solanläggning på lantbruket. Redan från första dagen minskar du elkostnaderna och tar kontroll över din energiförbrukning. Fördelarna med en solanläggning är många och betydande.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Tidaholm

Med vårt eget certifierade team kan du vara helt säker på att vi kommer att göra vårt bästa för att du ska vara nöjd med din solanläggning på ditt lantbruk. Kraven för en god installation på ett lantbruk skiljer sig från en villa. Vi har den nödvändiga expertisen för att genomföra säkra installationer inklusive åskskydd, gnagarsäkra genomföringar och jordfelsbrytare som är nödvändiga för en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!