Solceller för Lantbruk i Skövde

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Skövde

Är du lantbrukare i Skövde och funderar på att investera i solceller? Gör då som våra många nöjda kunder, vänd er till en lokal installatör med gott renommé. Kontakta oss redan idag! Vi kan snabbt vara på plats på er gård och göra en första bedömning då vi är stationerade i Skaraborg.

Som lantbrukare i Skövde gör du dig själv och miljön en stor tjänst när du investerar i solceller. Lantbruken har stora takytor och ofta en hög  energiförbrukning. Kanske är lantbrukarna de största vinnarna i den gröna omställningen. Förutsättningarna för att skörda grön el från solen på gårdarna i Skövde är mycket goda.

Boka ett besök

Boka upp oss på ett kostnadsfritt besök. Bara ett par dagar efter bokningen är vi på er gård och kan se över era förutsättningar och behov. Vi värderar takens lutning, väderstreck och beskaffenhet när det gäller material och skick. Vi och går även igenom kabeldimensioner, säkringsnivåer och energibehov. Därefter kan vi inom kort presentera ett förslag. Tackar ni ja till offerten tar vi i hand och skriver. Sedan startar vi processen direkt med föranmälan till nätägaren och ni kan börja se fram emot att något av våra montageteam bokar en tid med er för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Skövde

Att producera egen grön energi direkt från gårdens takytor, maskinhallen eller ladugården, gör er som lantbrukare i Skövde mer oberoende. Behovet av att köpa dyr el från nätet minskar med solceller på taken. Även höglastavgifter och dyra effekttoppar kan kapas med elproduktion från en egen solanläggning. Att installera solceller på gården är en långsiktig och trygg investering. Ni tar kontroll över energiflödet och sänker kostnaderna från dag ett. Det finns helt enkelt väldigt många fördelar med solceller på ert lantbruk i Skövde.

Tjäna pengar på batterierna!

Med ett batteri som komplement till solanläggningen finns det stora pengar att tjäna idag.

Många av våra kunder väljer att ansluta sina batterier till frekvensmarknaden och de stödtjänster som finns. Kopplar man exempelvis upp sina batterier mot Checkwatts stödtjänst Currently tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger samtidigt som ni hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Skövde

Våra montörer och elektriker har full behörighet och ni som kunder kan vara trygga med att vårt team kommer göra sitt yttersta för att ni i efter avslutad installation har en solcellsanläggning på ert lantbruk som uppfyller alla krav. Vi väger hela tiden in branschens och försäkringsbolagens rekommendationer och standard. Vi besitter naturligtvis den gedigna och fackmannamässiga kunskap som  krävs för en solcellsinstallation på lantbruket. Allt från jordfelsbrytare till åskskydd och gnagarsäkra genomföringar.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!