Solceller för Lantbruk i Skara

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Skara

Driver ni ett lantbruk i Skara och tänker er att investera i en solcellsanläggning? Gör som många av våra nöjda kunder, välj en lokal installatör med goda vitsord och hög kundnöjdhet. Kontakta oss redan idag! Som väletablerat Skaraborgsföretag kan vi snabbt vara ute på er gård och göra en första bedömning.

Installerar ni solceller på lantbruk i Skara gör ni er själva och miljön en riktigt stor tjänst. Förutsättningarna är perfekta för att producera hållbar solenergi i Skara. Mycket talar för att lantbrukarna är de största vinnarna i den gröna omställningen. Lantbruken har ofta ett högt energibehov samtidigt som man har både takytor och mark.

Boka ett besök

Boka ett besök helt kostnadsfritt. Redan någon dag efter bokningen kan vi vara på plats på er gård för att påbörja en översyn av förutsättningar och behov. Vi ser över allt från taklutning och väderstreck, till energibehov och huvudsäkring. Efter projektering tar det inte många dagar innan vi kan presentera ett förslag för er. Om ni accepterar vår offert inleder vi direkt arbetet med föranmälan till nätägaren. Därefter kan ni se fram emot att något av våra duktiga team med montörer och elektriker bokar en tid med er för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Skara

Genom att producera egen solenergi direkt från gårdens ladugårdstak eller maskinhall blir ni på flera sätt mer oberoende. Ni skär omedelbart ner på behovet att köpa dyr el från nätet. Med en solanläggning på lantbruket i Skara har ni dessutom möjlighet att kapa kostsamma effekttoppar och avgifter för höglaster. Att satsa på solceller för lantbruk i Skara är en långsiktig och trygg investering. Redan första dagen solcellerna arbetar tar ni kontroll över energiflödet och sänker kostnaderna. Det är helt enkelt mycket fördelaktigt med solceller på lantbruk i Skara.

Tjäna pengar på batterierna!

Komplettera solanläggningen med batterier och tjäna in anläggningen på rekordtid.

Många av våra kunder väljer idag att ansluta sina batterier till exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently. På så sätt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger samtidigt som ni hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Skara

Våra egna montörer och elektriker är certifierade och har full behörighet. Ni som kund kan vara fullständigt trygga med att de kommer göra allt för att solanläggningen på ert lantbruk efter driftsättning kommer att uppfylla alla branschkrav. Givetvis innehar vi den  fackmannamässiga kunskapen som krävs vi installation av solceller på lantbruk. Såsom exempelvis gnagarsäkra genomföringar, åskskydd och jordfelsbrytare som måste ingå i en godkänd solanläggning

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!