Solceller för Lantbruk i Karlsborg

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Karlsborg

Har du ett jordbruk i Karlsborg och överväger att investera i solenergi? Följ exemplet från våra många nöjda kunder och ta kontakt med en lokal installatör som har ett välrenommerat rykte. Ring oss idag! Vi är snabba att svara och kan göra en inledande bedömning då vi är baserade i just Karlsborg.

När du som lantbrukare i Karlsborg väljer att investera i solenergi, gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förutsättningarna för att producera ren energi från solen i Götene är mycket fördelaktiga. Lantbrukarna kan mycket väl vara några av de främsta gynnarna av den hållbara övergången med sina omfattande takytor och ofta höga energibehov.

Boka ett besök

Boka redan idag för en kostnadsfri konsultation. Inom bara några dagar från din bokning är vi redo att träffas för att diskutera dina behov och förutsättningar. Vi går igenom allt från takets kondition till säkerhetsaspekter och energikrav. Efter detta tar det inte lång tid innan vi presenterar ett förslag för dig. Om du accepterar vår offert, påbörjar vi processen direkt genom att meddela nätägaren. Därefter kan du se fram emot att vårt installationslag bokar in en tid med dig för att genomföra installationen.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Karlsborg

Genom att generera din egen ström direkt från taket på din ladugård eller maskinhall blir du mer självständig och minskar behovet av att köpa dyr el från elnätet. Med en solanläggning på ditt lantbruk i Karlsborg kan du också minska kostnaderna för höga elpriser. Få investeringar är så pålitliga och långsiktiga som en solanläggning på ett lantbruk. Redan från första dagen minskar du elkostnaderna och tar kontroll över din energiförbrukning. Fördelarna med en solanläggning är många och betydelsefulla.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Karlsborg

Med vårt hängivna och certifierade team kan du vara helt säker på att vi strävar efter att du ska vara helt nöjd med din solanläggning på din gård. Kraven för en högkvalitativ installation på ett lantbruk är distinkta jämfört med en vanlig villa. Vi har den specialiserade expertisen för att utföra säkra installationer, inklusive åskskydd, gnagarsäkra genomföringar och jordfelsbrytare, vilka är avgörande för att få en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!