Solceller för Lantbruk i Herrljunga

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Herrljunga

Driver du ett lantbruk i Herrljunga och funderar på att satsa på solenergi? Ta efter våra många nöjda kunder och kontakta en lokal installatör med en välkänd rykte. Slå oss en signal idag! Vi är snabba att svara och kan göra en inledande bedömning eftersom vi är lokaliserade i just Karlsborg.

När du som jordbrukare i Herrljunga bestämmer dig för att investera i solenergi, gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förutsättningarna för att skapa ren energi från solen i Karlsborg är mycket gynnsamma. Lantbrukarna kan mycket väl vara några av de främsta gynnarna av den hållbara omställningen med sina omfattande takytor och ofta höga energibehov.

Boka ett besök

Boka redan idag för en gratis rådgivning. Inom bara några dagar från din bokning är vi tillgängliga för att mötas och diskutera dina behov och förutsättningar. Vi granskar allt från takets skick till säkerhetsfaktorer och energikrav. Efter det tar det inte lång tid innan vi lägger fram ett förslag för dig. Om du godkänner vår offert, startar vi processen omedelbart genom att informera nätägaren. Därefter kan du se fram emot att vårt installationslag bokar en tid med dig för att genomföra installationen.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Herljunga

Genom att producera din egen el direkt från taket på din gård eller maskinhall blir du mer självförsörjande och minskar behovet av att köpa dyr el från elnätet. Med en solanläggning på ditt lantbruk i Herrljunga kan du även sänka kostnaderna för höga elpriser. Få investeringar är så pålitliga och långsiktiga som en solanläggning på ett lantbruk. Redan från första dagen minskar du elkostnaderna och tar kontroll över din energiförbrukning. Fördelarna med en solanläggning är mångfacetterade och betydande.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Herrljunga

Med vårt engagerade och certifierade team kan du vara fullständigt försäkrad om att vi strävar efter att du ska vara helt tillfredsställd med din solanläggning på din gård. Kraven för en högkvalitativ installation på ett lantbruk är särskilda jämfört med en vanlig villa. Vi besitter den specialiserade expertisen för att genomföra säkra installationer, inklusive blixtskydd, gnagarsäkra genomföringar och jordfelsbrytare, vilka är avgörande för att få en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!