Solceller för Lantbruk i Götene

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Götene

Är du lantbrukare i Götene och funderar på att satsa på solenergi? Följ våra många nöjda kunder och ta kontakt med en lokal installatör som har ett välrespekterat rykte. Kontakta oss idag! Vi är snabbt tillgängliga och kan göra en första bedömning eftersom vi är baserade i just Tibro.

När du som jordbrukare i Tibro bestämmer dig för att investera i solenergi, gör du både dig själv och miljön en tjänst. Förutsättningarna för att producera ren energi från solen i Tibro är mycket gynnsamma. Jordbrukarna kan mycket väl vara några av de främsta förmånstagarna av den hållbara omställningen med sina omfattande takytor och ofta höga energikonsumtion.

Boka ett besök

Boka redan idag för ett möte utan kostnad. Inom bara några dagar från din bokning är vi redo att träffas för att diskutera era krav och förutsättningar. Vi går igenom allt från takets tillstånd till säkerhetsnivåer och energibehov. Efter det tar det inte lång tid innan vi presenterar ett förslag för dig. Om du godkänner vår offert, startar vi processen omedelbart genom att meddela nätägaren. Sedan kan du se fram emot att vårt installationslag bokar in en tid med dig för att genomföra installationen.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Götene

Genom att producera din egen elektricitet direkt från taket på din ladugård eller maskinhall blir du mer oberoende och minskar behovet av att köpa dyr el från elnätet. Med en solanläggning på ditt lantbruk i Tibro kan du även minska kostnaderna för höga elpriser. Få investeringar är så pålitliga och långsiktiga som en solanläggning på ett lantbruk. Redan från första dagen minskar du elkostnaderna och tar kontroll över din energiförbrukning. Fördelarna med en solanläggning är talrika och betydande.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Götene

Med vårt dedikerade och certifierade team kan du vara helt trygg med att vi strävar efter att du ska vara fullt tillfredsställd med din solanläggning på din gård. Kraven för en kvalitativ installation på ett lantbruk är unika jämfört med en vanlig villa. Vi besitter den specialiserade expertisen för att utföra säkra installationer som inkluderar åskskydd, gnagarsäkra genomföringar och jordfelsbrytare som är avgörande för en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!