Solceller för Lantbruk i Falköping

Lantbruken har taken

Vi installerar solanläggningar i Falköping

Är du lantbrukare i Falköping och går i tankarna att investera i en solanläggning, gör som många av våra nöjda kunder, kontakta en lokal installatör med goda vitsord. Kontakta oss! Vi är snabbt på plats och kan göra en första bedömning då vi är stationerade i just Falköping.

När du som lantbrukare i Falköping installerar en solanläggning gör du dig själv och miljön en tjänst. Förutsättningarna för att producera hållbar energi från solen i Falköping är mycket goda. Kanske är lantbrukarna de största vinnarna i den gröna omställningen. Lantbruken har takytorna och inte sällan är energiförbrukningen hög.

Boka ett besök

Boka ett gratis besök. Endast några dagar efter bokningen är vi plats för att se över era förutsättningar och behov. Vi kontrollerar allt från takens beskaffenhet, till säkringsnivåer och energibehov. Sedan tar det inte lång tid innan vi kan presentera ett förslag. Tackar ni ja till vår offert startar vi processen direkt med föranmälan till nätägaren och ni kan därefter se fram emot att något av våra montageteam bokar en tid med er för installation.

Ta kontakt redan idag!

Solceller i Falköping

Att producera egen el direkt från det egna ladugårdstaket eller maskinhallen gör er mer oberoende då ni minskar behovet att köpa dyr el från nätet. Med en solanläggning på lantbruket i Falköping kapar ni även dyra effekttoppar. Få investeringar är så trygga och långsiktiga som en solanläggning på lantbruket. Redan från dag ett sänker ni elkostnaderna och tar kontroll över ert energiflöde. Fördelarna med en solanläggning är helt enkelt väldigt många.

Tjäna pengar på batterierna!

Man kan naturligtvis komplettera solanläggningen med ett solenergibatteri. Idag ser vi hur många väljer att ansluta sina batterier till stödtjänster och frekvensmarknaden. Genom att koppla upp sig mot exempelvis Checkwatts stödtjänst Currently hjälper ni till att stödja upp det svenska elnätet. Samtidigt tar ni del av den mycket förmånliga avkastning dessa tjänster ger.

Läs mer om våra batterier

Jag vill bli kontaktad om batterier

Vårt team i Falköping

Med egen certifierad personal kan ni vara helt trygga med att vi kommer göra vårt yttersta för att ni i slutändan har en solanläggning på ert lantbruk som ni kommer att känna er nöjda med. Kraven på en fullgod installation för ett lantbruk skiljer sig från villakundens. Vi har den fackmannamässiga kunskapen som krävs på gnagarsäkra genomföringar, åskskydd och jordfelsbrytare som måste ingå i en godkänd solanläggning.

Solceller för lantbruk på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!