Solceller på företagets tak i Tidaholm

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Vi installerar solceller för företag i Tidaholm

Är ditt företag i Tidaholm och funderar på att investera i solceller? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi är ett etablerat lokalt företag med expertis inom solcellsanläggningar och hög kundnöjdhet. Med vår närvaro i Tidaholm kan vi snabbt vara på plats för att bedöma ert företags fastighet och behov.

Att välja solceller är inte bara en smart ekonomisk investering på lång sikt utan också ett steg i riktningen mot att bidra till en mer hållbar framtid. I Tidaholm finns utmärkta förutsättningar för produktion av grön och hållbar energi. Många företag har stora takytor som är optimala för solcellsanläggningar, och energibehovet är högt inom flera branscher.

Boka ett besök

När ni kontaktar oss kommer vi snabbt på plats inom några dagar för att göra en första inspektion av er fastighet. Vi inleder en dialog för att identifiera era förutsättningar och eventuella begränsningar, och kontrollerar takets skick, säkringsnivåer och era behov. Denna första besiktning är kostnadsfri för er.

Därefter påbörjar vi planeringen och presenterar snart ett detaljerat förslag som täcker alla aspekter av projektet. När vi har kommit överens om en lösning som passar er, tar vi hand om all kommunikation med nätägaren för att säkerställa en smidig process.

Boka besök!

Öka vinsten med batterier

Väljer ni att lägga till ett batteri till er solcellsanläggning har ni möjlighet att ansluta er till en stödtjänst för frekvensutjämning. Med en stödtjänst som Checkwatts Currently hjälper ni till att jämna ut frekvensen i elnätet. Detta medför en mycket förmånlig ersättning vilket innebär en snabb avbetalning av energiinvesteringen.

Läs mer om våra företagsbatterier

Räkna ut vad ni kan tjäna

Solceller för företagare i Tidaholm

Att installera solceller på ert företags tak innebär ökad oberoende från den volatila elmarknaden. Ni minskar risken för att köpa dyr el från nätet och kan effektivt minska era elkostnader genom att undvika dyra effekttoppar.

När det gäller solceller och batterilagring är det svårt att göra en dålig affär idag. När er solanläggning är installerad och igång börjar ni omedelbart att sänka era energikostnader och få kontroll över ert energiflöde.

Vårt team i Tidaholm

Vi prioriterar alltid säkerhet och kvalitet. Vårt team består av erfarna och välutbildade montörer och elektriker som har rätt behörigheter och certifikat för att utföra arbetet på ett professionellt sätt. Oavsett om det gäller installationer på företag, lantbruk eller villor i Tidaholm, strävar vi alltid efter att upprätthålla en hög fackmannamässig standard.

Vi lägger stor vikt vid att våra kunder känner sig trygga och nöjda genom hela processen, från planering till färdig installation av solanläggningen på taket. Med vår omfattande erfarenhet och kompetens kan vi garantera att varje steg i skapandet av en godkänd solanläggning utförs professionellt och effektivt.

Solceller för företag på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!