Solceller på företagets tak i Skövde

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Vi installerar solceller för företag i Skövde

Är ditt företag i Skövde intressant av att installera solceller? Hör av er till oss. Vi är ett lokalt solcellsföretag med goda referenser och kan snabbt ta oss ut till er för en genomgång av er fastighet och era behov.

Att investera i en solcellsanläggning ä inte bara ekonomiskt fördelaktigt över tid, utan också ett betydande steg mot att främja hållbarhet och gröna energilösningar. Falköping har utmärkta förutsättningar för att producera grön energi, särskilt med tanke på de omfattande takytorna hos många företag.

Boka ett besök

Efter att ni har kontaktat oss är vi snabbt på plats för en första besiktning av er fastighet. Vi inleder en dialog för att identifiera era förutsättningar och möjliga begränsningar för en solanläggning. Vi kontrollerar takets skick, er säkringsnivå och vilka behov ni har. Besöket är självklart kostnadsfritt.

Därefter påbörjar vi projekteringen och kan inom kort presentera ett genomarbetat förslag som täcker alla aspekter a ert projekt. När vi enats kring den bästa lösningen för er tar vi hand om hela processen och kommunicerar löpande med nätägaren.

Boka besök!

Öka vinsten med batterier

Genom att integrera ett batteri i er solcellsanläggning får ni möjlighet att ansluta er till en stödtjänst för frekvensutjämning. Genom att använda en tjänst som Checkwatts Currently bidrar ni till att stabilisera frekvensen i elnätet, vilket innebår en förmånlig ersättning och snabb återbetalning av er egeriinvestering.

Läs mer om våra företagsbatterier

Räkna ut vad ni kan tjäna

Solceller för företagare i Skövde

Att ha solceller på taket ger företag en högre grad av oberoende från en elmarknad som ofta kan vara oberäknelig. Ni minskar risken för att köpa dyr el från nätet och skapar möjligheter att minska kostsamma effekttoppar.

När det gäller solceller och batterilagring är det idag svårt att göra en olönsam affär. Direkt efter färdig installation börjar ni se en sänkning av era energikostnader och får bättre kontroll över ert energiflöde.

Vårt team i Skövde

Vårt team består av egenutbilded personal, rekryterad lokalt. Montörer och elektriker är certifierade för det arbete de utför. För oss är det av yttersta vikt att alla våra installationer, oavsett om det gäller företag, lantbruk eller villor, utförs enligt branschens högsta standard. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen och vara nöjda när solanläggningen är färdiginstallerad. Med vår erfarenhet och kompetens klarar vi alla moment i en solanläggning som ska hålla och producera i många decennier.

Solceller för företag på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!