Solceller på företagets tak i Skara

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Vi installerar solceller för företag i Skara

Har ni på ert företag i Skara funderat på att skaffa solceller? Tveka inte på att höra av er till oss idag. Vi är ett lokalt solcellsföretag med en pålitlig meritlista och har möjlighet att snabbt besöka er för att genomföra en översyn av er fastighet och era specifika behov.

Att investera i en solcellsanläggning är inte bara ekonomiskt fördelaktigt över tid, utan det utgör även ett betydande steg mot främjandet av hållbara och gröna energilösningar. Skara erbjuder optimala förutsättningar för produktion av miljövänlig energi, särskilt med tanke på de omfattande takytorna som många företag disponerar.

Boka ett besök

Efter att ni tagit kontakt med oss är vi snabbt på plats för att genomföra en första kontroll av er fastighet. Vi för en dialog för att klargöra era förutsättningar och eventuella begränsningar för solanläggningen. Vi granskar takets skick, er säkringsnivå och era specifika behov. Besöket är naturligtvis kostnadsfritt.

Därefter inleder vi projekteringen och presenterar snabbt ett genomarbetat förslag som täcker alla aspekter av ert projekt. När vi kommit överens om den bästa lösningen för er tar vi hand om hela processen och håller en kontinuerlig kommunikation med nätägaren.

Boka besök!

Öka vinsten med batterier

Inkluderar ni ett batteri i er solcellsanläggning får ni möjlighet att ansluta er till en stödtjänst för frekvensutjämning. Genom att använda en tjänst som CheckWatts Currently bidrar ni till att stabilisera frekvensen i elnätet, vilket innebär en fördelaktig ersättning och snabb återbetalning av er investering.

Läs mer om våra företagsbatterier

Räkna ut vad ni kan tjäna

Fördelar med solceller i Skara

En solcellsanläggning på taket ger företag en ökad självständighet från en elmarknad som ofta kan vara oförutsägbar. Ni minskar risken för att köpa dyr el från nätet och skapar möjligheter att minska kostsamma effekttoppar.

När det gäller solceller och batterilagring är det svårt att idag göra en olönsam affär. Direkt efter installationen börjar ni se en minskning av era energikostnader och får bättre kontroll över ert energiflöde.

Vårt team i Skara

All vår personal är lokal och egenutbildad. Montörer och elektriker är certifierade för det arbete de utför. Det är av yttersta vikt för oss att alla våra installationer, oavsett om de är för företag, lantbruk eller villor, uppfyller alla branschens högsta standard. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga genom hela processen och vara nöjda när solanläggningen är fördiginstallerad. Med vår erfarenhet och kompetens klarar vi av alla moment i installationen av en solanläggning som är hållbar och produktiv över flera decennier.

Solceller för företag på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!