Solceller på företagets tak i Lidköping

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Vi installerar solceller för företag i Lidköping

Är ditt företag i Lidköping och överväger att investera i solceller? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi är ett etablerat lokalt företag specialiserat på solcellsanläggningar med hög kundnöjdhet. Med vår närvaro i Lidköping kan vi snabbt vara på plats för att bedöma ert företags fastighet och behov.

Att satsa på solceller är inte bara ekonomiskt fördelaktigt på lång sikt utan även ett betydande steg mot att bidra till den gröna omställningen. I Lidköping finns utmärkta förutsättningar för produktion av grön och hållbar energi. Många företag har stora takytor som är perfekta för solcellsanläggningar, och energibehovet är högt inom flera sektorer.

Boka ett besök

När ni kontaktar oss är vi snabbt på plats inom några dagar för att göra en första inspektion av fastigheten. Vi inleder en dialog för att identifiera era förutsättningar och eventuella begränsningar, samt kontrollerar takets skick, säkringsnivåer och era behov. Denna första besiktning är helt kostnadsfri för er.

Därefter påbörjar vi projekteringen och presenterar inom kort ett detaljerat förslag som omfattar alla aspekter av projektet. När vi har kommit överens om en lösning som passar er tar vi hand om all kommunikation med nätägaren och ser till att processen fortskrider smidigt.

Boka besök!

Öka vinsten med batterier

Väljer ni att lägga till ett batteri till er solcellsanläggning har ni möjlighet att ansluta er till en stödtjänst för frekvensutjämning. Med en stödtjänst som Checkwatts Currently hjälper ni till att jämna ut frekvensen i elnätet. Detta medför en mycket förmånlig ersättning vilket innebär en snabb avbetalning av energiinvesteringen.

Läs mer om våra företagsbatterier

Räkna ut vad ni kan tjäna

Solceller för företagare i Lidköping

Att installera solceller på ert företags tak innebär en betydande grad av oberoende från den volatila elmarknaden. Ni minskar risken för att köpa dyr el från nätet och har möjlighet att minska era elkostnader genom att undvika dyra effekttoppar.

När det gäller solceller och batterilagring är det idag svårt att göra en dålig affär. När er solanläggning är installerad och igång börjar ni genast att minska era energikostnader och får kontroll över ert energiflöde.

Vårt team i Lidköping

Vi sätter alltid säkerheten och kvaliteten i första rummet. Vårt team består av erfarna och välutbildade montörer och elektriker som har rätt behörigheter och certifikat för att utföra det arbete som krävs. Oavsett om det gäller installationer på företag, lantbruk eller villor i Lidköping, så strävar vi alltid efter att hålla en hög fackmannamässig standard.

Vi prioriterar att våra kunder känner sig trygga och nöjda genom hela processen, från planering till färdig installation av solanläggningen på taket. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens kan vi garantera att varje steg i skapandet av en godkänd solanläggning utförs professionellt och effektivt.

Solceller för företag på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!