Solceller på företagets tak i Falköping

Utnyttja era tak och ta kontroll över energikostnaderna

Vi installerar solceller för företag i Falköping

Är ni ett företag i Falköping och planerar på att skaffa solceller? Ta kontakt med oss redan idag. Vi är ett lokalt solcellsföretag med goda omdömen. Vi kan vara på plats och göra en bedömning av er fastighet och era förutsättningar inom bara några dagar efter en första kontakt eftersom vi är baserade i Falköping.

En investering i en solcellsanläggning är både ekonomiskt gynnsamt över tid och ett stort steg i riktningen mot den gröna omställningen. Att producera grön, hållbar energi i Falköping har mycket goda förutsättningar. Företagen har ofta stora takytor och inom många sektorer är behovet av energi väldigt högt.

Boka ett besök

Om ni kontaktar oss är vi på plats redan inom ett par dagar för att göra en första besiktning av fastigheten. Vi tar en dialog för att se vilka förutsättningar och begränsningar som finns, kontrollerar takets skick, säkringsnivåer och era behov. Självklart gör vi besöket helt utan kostnad.

Därefter påbörjar vi vår projektering och kan inom kort presentera ett förslag där vi går igenom allt som ingår i projektet. När vi kommit fram till en lösning som passar er sätter vi igång processen och sköter all kommunikation med nätägaren.

Boka besök!

Öka vinsten med batterier

Väljer ni att lägga till ett batteri till er solcellsanläggning har ni möjlighet att ansluta er till en stödtjänst för frekvensutjämning. Med en stödtjänst som CheckWatts Currently hjälper ni till att jämna ut frekvensen i elnätet. Detta medför en mycket förmånlig ersättning vilket innebär en snabb avbetalning av energiinvesteringen.

Läs mer om våra företagsbatterier

Räkna ut vad ni kan tjäna

Solceller för företagare i Falköping

Att ha en solcellsanläggning på företagets tak innebär en helt annan nivå av oberoende från en volatil elmarknad. Ni undviker i högre grad att köpa dyr el från nätet och ger er en möjlighet att kapa de effekttoppar som i ett elnät som Falköpings (FEAB) innebär höga avgifter.

När det kommer till solceller och batterilagring är det idag väldigt svårt att göra en dålig affär. Så fort som er solanläggning är installerad och driftsatt börjar ni sänka era energikostnader och kontrollerar ert energiflöde.

Vårt team i Falköping

Alla våra team är egenutbildad, lokalt rekryterad personal. Montörer och elektriker har behörighet och certifikat för det arbete som krävs. För oss är det av största vikt att alla våra installationer på så väl företag, lantbruk som villor är gjorda enligt fackmannamässig standard. Våra kunder ska känna sig trygga under hela processen och nöjda när solanläggningen sitter på taket. Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för alla moment i en godkänd solanläggning.

Solceller för villa på fler orter

Klicka här för att se vilka orter vi är verksamma i!