Utnyttja era tak

Ta kontroll över energikostnaderna

Gratis offert

Låt företagets tak bli den nya produktionslinan

Flera svenska företag har det senaste året fått känna på vad rusande elpriser innebär. Äger man sin fastighet och har tak som fungerar finns det egentligen inga skäl att inte satsa på en solanläggning. Det betalar sig snabbare än många tror.

Ta kontroll över kostnaderna

Ta kontroll över kostnaderna

De senaste åren har kostnaderna för företagen skenat. Med en solanläggning tar ni kontroll över energikostnaderna

Optimala takytor

Optimala takytor

Företagen har ofta unika möjligheter att utnyttja stora takytor som lämpar sig ypperligt för en solanläggning.

Checka av miljökraven

Checka av miljökraven

Den gröna omställningen har redan påbörjats i de flesta brancher. Kraven från myndigheter och organisationer kommer inte minska med tiden

VEM SKA MAN VÄLJA?

Solenergimarknaden är just nu glödhet och ni som bedriver företag drunknar antagligen i anbud från alltfler aktörer som vilja sätta upp paneler på era tak. Det är ingen lätt sak att välja bland installatörer och produkter. Ska man välja den stora rikstäckande draken eller ett lokalt alternativ. Ett företag har dessutom helt andra krav och bestämmelser mot exempelvis en villa att ta hänsyn till och det krävs gedigen erfarenhet att projektera en solanläggning till ett större företagstak så att man har med sig alla bitarna mot nätägare och försäkringsbolag.

 

Närproducerat

Valet av installatör är kanske en av de viktigaste pusselbitarna för en långsiktig investering som en solanläggning innebär. Fackmannamässig kännedom om företagens förutsättningar är ett måste och försäkringsbolagens samt nätägarens krav på allt från säkringsnivåer till varningsmärkning finns ingen genväg runt. Vi är en lokalt installationsföretag som verkar mitt bland våra företagskunder och är snabbt på plats för både projektering, installation och service.

Lokal installatör

Vi har varit med ganska många år nu och kan det här med lantbruk. Vi är registrerade på elsäkerhetsverket och egenutbildad monteringspersonal som har alla nödvändiga utbildningar och certifieringar. Vi monterar solceller på företagstaken i Skaraborg i ur och skur men helst när solen skiner. Läs vad våra kunder tycker om oss på hitta.se. Kunderna har varit våra främsta ambassadörer vilket resulterat i att vi blev branschvinnare 2023.

Service och support

Vi har den högsta nivån av partnerskap, Fronius Systempartner, med vår växelriktartillverkare. Hela service och supportpaketet ligger på plats och vi kan följa alla våra kunders anläggningar online. Skulle det bli något fel någonstans i en anläggning får både ni och vi ett mail med en felkod. Behöver vi komma ut är vi snabbt på plats och kan felsöka och åtgärda eventuella fel. Även tillverkaren, Fronius, är uppkopplade på er anläggning och kan hjälpa till vid behov. Det är värt oerhört mycket.

Läs mer om Fronius System Partner

Vi är med dig hela vägen

När du bestämt dig för att investera i en solanläggning är vi ett bara ett samtal bort. Eller ett mail. Från första kontakten till färdig installation får du en personlig service som du behåller under hela processen. Vi sköter dessutom administrationen mot din nätägare. Enkelt och tryggt.

Ta steget mot sänkta elkostnader

En solcellsanläggning är både en god ekonomisk investering och ett slag för miljön. Har ert företag funderat på solceller men inte kommit till skott ännu? Hör av er till oss redan idag för kostnadsfri rådgivning, eller fyll i vårt formulär för att få en gratis offert.

Skräddarsydd projektering

När vi fått kontakt gör vi en projektering utefter era behov, önskemål och fastighetens förutsättningar. Om önskemålet finns kommer vi gärna ut till dig på besök och gör en bedömning. När vi har en färdig projektering tar vi kontakt för ett nytt besök där vi grundligt går igenom projektet med er och svarar på eventuella frågor eller funderingar.

Färdigt avtal

När vi har ett färdigt avtal påbörjas en skarpare del av processen där i sköter all kontakt med nätägare och ansvarar för en totalentreprenad från materialbeställning till färdigt montage så att ni kan ägna er verksamhet åt det ni gör bäst.

Installation

Valet av installatör är kanske en av de viktigaste pusselbitarna för en långsiktig investering som en solanläggning innebär. Fackmannamässig kunskap genom hela installationsdelen ska sitta i ryggmärgen på den som utför arbetet. Från takets beskaffenhet vad gäller infästning till inkoppling och driftsättning. Och samtidigt måste installatören kunna föra en dialog med slutkunden så att slutresultatet blir vad den förväntar sig.

Vi har varit med i snart sju år och kan det här. Vi är registrerade på elsäkerhetsverket och egenutbildad monteringspersonal som har alla nödvändiga utbildningar och certifieringar. 

Solelsproducent

Nu kan ni börja producera grön förnybar solenergi och dessutom följa hela förloppet i realtid, se tillbaka på historik och styra era energiflöden.