Stödtjänster i Skövde

Med ett batterilager kan du vara med och stabilisera det svenska elnätet. Och tjäna pengar samtidigt

Anslut ditt batteri till CheckWatt

Nu kan du som villaägare eller näringsidkare i Skövde ansluta ditt batteri till CheckWatts stödtjänst. Vi är glada och stolta över att vara servicepartner till CheckWatt och kan därför erbjuda både batteripaket till riktigt bra pris och enkelt få dig som kund ansluten till en lönsam stödtjänst.

 

Stödtjänster för privat och kommersiellt bruk i Skövde

För villan

Om du bor i en villa i Skövde har du möjlighet att ansluta dig till CheckWatts stöldtjänst, och vi kommer att stödja dig genom hela processen. Vi erbjuder batteripaket i storlekar från 5 kWh upp till 33 kWh

Genom att använda ett batteri kan du minska återbetalningstiden för din solanläggning avsevärt. Om du kompletterar en befintlig solanläggning med ett batteri kan investeringen vara återbetald på så lite som 2 år. Om du ansluter ett 10 kWh batteri till CheckWatt kan du potentiellt tjäna upp till 30 000 kr per år. Klicka på länken för att se hur mycket du kan tjäna.

Räkna ut din ersättning

Jag vill bli kontaktad om batteri

För verksamheten

Freknvensmarknaden är inte bara för privatpersoner utan också ett givet alternativ för företag och lantbrukare i Skövde för att öka sin omsättning och minska kostnaderna. Vi erbjuder batterilösningar från 50 kWh, perfekta för kommersiellt bruk, och som förväntas generera så mycket som 260 000 kr över ett år.

Ersättningen från stödtjänster för ett batteri av denna storlek är så pass hög att batteriet förväntas betala för sig självt på bara några år och därefter generera ren vinst. Följ länken nedan för att se hur mycket du kan tjäna på ett batteri.

Räkna ut din ersättning

Jag vill bli kontaktad om batteri

Tjäna pengar med en stödtjänst

Det svenska elnätet är känsligt och måste hållas på en jämn frekvens. Svenska Kraftnät har avtal med olika stödtjänster, som CheckWatt, för att upprätthålla detta. Genom sitt nätverk av batterier, ett slags virtuellt kraftverk, kan CheckWatt tillföra eller ta ut energi från nätet vid behov över hela landet.

Om du bor i Skövde har du möjlighet att skaffa ett batteri och hyra ut det till CheckWatts stödtjänst, vilket ger dig förmånlig ersättning för den kraft ditt batteri tillför nätet. På så sätt kan du kombinera lönsamhet och nytta utan att behöva göra något själv.

Så här fungerar stödtjänsterna!

Batteriägare:
Genom att ansluta ditt batteri till CheckWatts balanstjänst får du kontinuerlig ersättning.

CheckWatt:
Stödjänsten stärker det svenska elnätet genom frekvensreglering och ser till att elnätet alltid är i balans.

Balansansvarig:
Balansansvariga elhandlare har avtal om balansansvar med Svenska Kraftnät för att säkerställa balansen mellan tillförd och uttagen mängd el.

Svenska Kraftnät:
Svenska Kraftnät är ett statligt affärsverk och den systemansvariga myndigheten för kraftsystemet i Sverige. De förvaltar och utvecklar Sveriges transmissionsnät för el.